+420 608 417 007 Po–Pá 8–17 hodin

Čistidlo klimatizace CITRON BOLL 001043

Výrobce BOLL
Číslo dílu BOL-001043
EAN 5907588402842
275 Kč 227,27 Kč bez DPH
Skladem

Speciální prostředek regenerující systém klimatizace v automobilových vozidlech. Odstraňuje v systému vznikající bakterie, roztoče a houby a eliminuje tak nepříjemný zápach uvolňovaný během činnosti ventilačního systému.


Produkt s konzistencí pěny a se svěží citronovou vůní.


Připojená koncovka s délkou 60 cm umožňuje přesnou aplikaci.


Použití:

Před použitím nádobu asi 3 minuty silně protřepávejte. Nádobku udržujte během používání ve svislé poloze.


Nastavte proudění vzduchu pouze přes větrací otvory uprostřed přístrojové desky. Zapněte režim "recirkulace vzduchu", maximální přívod a nejnižší teplotu. Vypněte klimatizaci.


Vstříkněte přípravek přímo do vnitřního nasávacího otvoru umístěného v oblasti dolních končetin dlouhými pulzy, dokud není nádobka prázdná. Spotřebujte celý obsah.


Vypněte ventilaci a počkejte 10 minut, než zapnete klimatizaci.

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího svolení společnosti TecDoc rozmnožovat, rozšiřovat a/nebo toto jednání umožnit třetí osobě. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.

Nastavení ochrany soukromí

Tyto webové stránky používají soubory cookies ke shromažďování a analýze informací o výkonu a Vašem používání těchto webových stránek. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit nastavení“.

Upravit nastavení